Glazbeni spektakl u Đurđevcu: Zdravko Čolić nastupa na “Picokijadi”

U prodaju puštena zadnja količina karta po cijeni od 105 kuna za koncertni spektakl Zdravka Čolića 30. lipnja u Đurđevcu na Picokijadi.
Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad je ograničen iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta. Stoga požurite !!!

Ovih dana započete su pripreme za postavljanje koncertne bine kakve se nebi posramili niti najveći gradovi regije. Bina dimenzija 27*16 metara sa visinom od 12 metara i led ekranima (60m2) i ukupnom težinom od 32 tone biti će po prvi puta postavljena u podravskom kraju. Na bini će nastupati sa Zdravkom Čolićem 14 muzićara. Nastup će trajati više od 3 sata u toku kojih ćemo ćuti sve njegove bezvremenske hitove, ali i neke nove pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu.

Preko dvadeset godina podravski kraj je čekao Zdravkov koncert. Dosašadanji veliki interese za karte pokazuje da je njegov nastup pun pogodak za turističku manifestaciju „Picokijada“.

Pripreme teku i u cijelom gradu Đurđevcu u kojem su več praktično zakupljeni svi smještajni kapaciteti. Užurbano se završavaju i nove šetnice oko utvrde Stari grad i popularnih đurđevačkih deva. Već sada je sigurno da će grad Đurđevac i popularnu Picokijadu posjetiti do sada najveći broj posjetitelja ikad.

Karte možete kupiti u sistemu www.ticketshop.hr, Tisak Media centrima diljem Hrvatske, Šarenom dućanu u Koprivnici i u gradu Đuđevcu na lokaciji:
Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac

Ne propustite stoga koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu, 30.06.2017. Utvrda Stari grad!