Nazori obilježili Dan škole: Najučenik je Jakov Ferenčević

Osnovna škola Vladimir Nazor je bogatim trodnevnim programom obilježila Dan škole. U ta tri dana prezentirano je sve što su vrijedni učenici i učitelji radili tijekom protekle školske godine. Tako je u sklopu obilježavanja dana škole održana izložba Meteorološke fotografije u Virovitici, prezentirani su znanstveno-istraživački radovi učenika i projekti, a održana je i kulturno-umjetnička večer gdje su učenici pokazali svoje plesno i pjevačko umijeće, kao i umijeće recitacije. Na završnoj svečanosti, također uz bogat glazbeni i plesni program, nagrađeni su učenici koji su svojim uspjesima na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima uspješno predstavili svoju školu te tako obilježili ovu školsku godinu. Nagrade su dodijeljene i njihovim mentorima, kao i učiteljima jubilarcima. Plakete za 30 godina rada dobili su Sanja Tatalović Štimac i Jasmina Ferenčević te Zlatko Kovačević za 35 godina.

Nazori se, osim zapaženim rezultatima učenika u natjecanjima u znanju, mogu pohvaliti i izvrsnim rezultatima u sportu – prva mjesta na županijskom natjecanju u rukometu osvojile su i muška i ženska ekipa škole.

IMG 2174

Za najučenika škole je izabran Jakov Ferenčević, učenik 8. d razreda koji se osim općim uspjehom i uzornim vladanjem tijekom svih osam godina školovanja, može pohvaliti izvrsnim rezultatima na županijskim natjecanjima iz vjeronauka i engleskog jezika, na županijskoj smotri LiDraNo, ali i zapaženim sportskim rezultatima.
Ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor Sanjica Samac, čestitala je i zahvalila svim učenicima i njihovim mentorima koji su svojim trudom i zalaganjem uspješno predstavljali školu, a čestitkama su se pridružile i pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesna Šerepac te zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac.

Završnoj svečanosti obilježavanja Dana škole u Nazorima prisustvovali su, uz učenike i njihove roditelje te djelatnike škole, i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica te ravnatelji škola. (www.icv.hr, mb)

[g-gallery gid=”412837″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content