Ovog vikenda u virovitičkom kinu Park pogledajte novu Mumiju, Transformere i animirani film “Pjevajte s nama”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte:

23.06. – 19:00h – Mumija

Mumija u kina stiže gotovo deset godina nakon što je originalna trilogija završila s filmom Mumija: Grobnica zmajskog cara, a jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice, Tom Cruise igra glavnu ulogu. Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

7.Mummy NOVI24.06. – 19:00h – Transformers

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji…

8.TF5 INTL DGTL 1 SHT HRV25.06. – 17:00h – Pjevajte s nama SINK

Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. U finalu natjecanja ostanu miš, koji gleda samo svoj interes, plašljiva slonica koja ima strah od javnih nastupa, mama svinja koju doma čeka 25 praščića, mlad gangster gorila koji želi skupiti novce da oslobodi tatu iz zatvora te punk-rock dikobrazica koja želi pjevati sama, a ne u bendu.

9. pjevajte s namaPretprodaja karata na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije.

Cijena karte je 20 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content