Uz pjesmu i ples COOR proslavio Dan škole: Najučenik je Antonio Hlavaček

Zanimljivim glazbeno-plesnim programom Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica proslavio je svoj dan. Osim polaznika svoj doprinos obilježavanju Dana COOR-a dali su i učenici Tehničke škole Virovitica s kojom COOR uspješno surađuje. Dan škole ujedno je bio i prigoda da se nagrade najuspješniji učenici te učitelji jubilarci. Za najučenika je proglašen Antonio Hlavaček, koji je to priznanje zaslužio marljivim radom tijekom cijelog dosadašnjeg školovanja, kao i sudjelovanjem u brojnim školskim i izvanškolskim aktivnostima.

IMG 3044

Priznanja i nagrade su dodijeljene i drugim učenicima koji su uspješno predstavljali školu tijekom školske godine na izmaku. Učenici su sudjelovali na brojnim sportskim natjecanjima, a škola je posebno ponosna na biciklističko natjecanje u Koprivnici “Ja u prometu” gdje je ekipa u sastavu četvorice učenika (Marijan Nemeš, Filip Hećimović, Valentino Nikolić i Martin Gadanac) osvojila 1. mjesto i sportski bicikl za Centar. Veliki uspjeh ostvario je i Valentino Nikolić koji je bio treći na državnom sportskom natjecanju u Poreču.

Osim sportskih, učenici COOR-a su se istaknuli i na likovnim natječajima i fotografskim natječajima. Daniela Gutić osvojila JE prvu nagradu za svoj likovni rad na natječaju “Moj mali prijatelj” povodom 42. izložbe malih životinja te 3. mjesto na državnom fotografskom natječaju za djecu s poteškoćama u razvoju pod nazivom “Vjerujem da bih mogao, uz vašu pomoć znam da mogu”. Stjepan Gutić osvojio je također 1. nagradu u kategoriji škola za učenike s posebnim potrebama na natječaju literarnog, novinarskog i likovnog stvaralaštva 30. Lovrakovih dana kulture. Zapažen rezultat postignut je i na natječaju DUZS-a, gdje je u kategoriji likovnih radova David Miholančan osvojio 3. mjesto.
Nagrade su dodijeljene i učiteljima jubilarcima: za pet godina rada Maji Štampar, za 10 godina Manueli Fett, za 20 godina Mišeli Bačić Baronica, za 25 godina Mariji Navarri te za 30 godina Nevenki Markek.

IMG 3023

Ravnateljica škole Margarita Kovačević čestitke je uputila svim nagrađenim učenicima i jubilarcima, a čestitkama povodom Dana škole pridružile su se i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac te pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Vesna Šerepac.

Dan škole iskorišten je i za podizanje zelene zastave kojom je COOR obnovio status eko-škole koji nosi već punih 14 godina. Svečanosti obilježavanja Dana škole prisustvovali su i predsjednica Školskog odbora Đurđica Aragović, gradski pročelnik Alen Bjelica, ravnatelji škola… (www.icv.hr, mb; foto: Martina Bašić)

[g-gallery gid=”413582″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content