Večer Drage Britvića povodom 25 godina Glazbenog festivala pjesme Podravine i Podravlja u četvrtak, 8. lipnja

Na raskošnoj festivalskoj sceni u Sportskoj dvorani u Pitomači u četvrtak, 8. lipnja, s početkom u 21 sat, imat ćete priliku uživo poslušati „Maslina je neobrana“, „Budi noćas mirno more“, „Potraži me u predgrađu“, „Mirno teku rijeke“, „Oko jene hiže navek tiči lete“ te brojne druge pjesme koje je napisao pitomački sin i pjesnički velikan Drago Britvić.

Večer posvećena Dragi Britviću održava se povodom četvrt stoljeća postojanja pitomačkog Glazbenog festivala, a nastupit će solisti uz pratnju Tamburaškog orkestra HRT-a, Matije Dedića i Zorana Mišolongina, Klapa Larus, Podravski mužikaši i Svirci moji. Od solista nastupaju Ksenija Erker, Đani Maršan, Renata Sabljak, Đuka Čaić, Danijela Pintarić, Boris Ćiro Gašparac, Barbara Othman, Tomislav Brajša, Vlatka Kopić Tena, Stjepan Lach i Kristina Domović. Ulaznice za Večer Drage Britvića možete kupiti u Entrio.hr sustavu (https://www.entrio.hr/event/koncert-4238), u Općini Pitomača te kiosku „Vrabac“ u Pitomači.

Večer Drage Britvića bit će uvod u dvije festivalske večeri: Večer popularnih tamburaških skladbi te Večeri etno i folklornih skladbi Podravine i Podravlja koje će se održati u petak i subotu, 9. i 10 lipnja. (www.icv.hr, mb)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content