LIJEPE NA VININ NAČIN Trepavice u bojama ljeta

Drage moje, molim nekoliko minuta predaha i kavicu ispred sebe jer nova tema je spremna! Vjerojatno pogađate. Riječ je o maskarama u boji! Jeste li trepavice već počastile novom maskarom ili ćete se odvažiti nakon ovog članka? To prepuštam vama na izbor…
Maskara u boji je zapravo odličan ljetni izbor za more ili bazen jer je većina njih vodootporna. Maskare dolaze u više boja: žuta, crvena, ružičasta, plava, zelena, smeđa, ljubičasta. Najčešće se odlučujemo za plavu. No, kako kombinirati make up uz maskaru u boji?

Maskare u boji idealne za ljeto, odvažite se!

Što se tiče nijanse sjenila, najbolji izbor bit će zemljani i brončani tonovi ako ne želimo izgledati poput papige. Neutralni tonovi još više će istaknuti boju trepavica i neće djelovati šareno. Sjajilo ili ruž odaberite po želji. Trepavice prije nanošenja maskare možete uviti uvijačem za trepavice. Zahvalan odabir maskare u boji je i onih dana kada imate samo nekoliko minuta za make up. Maskaru u boji možete potražiti u svim drogerijama. Dakle, tko će se odvažiti? Lijep pozdrav!
Vaša Vina

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content