Povodom blagdana svetog Ilije Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Gradina

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća kraj spomen-obilježja u znak sjećanja na poginule hrabre hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, u restoranu Osnovne škole Gradina pod predsjedanjem predsjednika Ivana Gojevića, povodom Dana općine Gradina i blagdana zaštitnika sv. Ilije Proroka, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Gradine.
Sve nazočne pozdravio je predsjednik Općinskog vijeća Ivan Gojević, a načelnik Marko Ajček osvrnuo se na projekte koji su u ovoj godini završeni, te na one koji su u fazi realizacije, a također je istaknuo planove za buduće razdoblje.
Čestitku žiteljima općine uz načelnika Marka Ajčeka i predsjednika Općinskog vijeća Ivana Gojevića, uputili su i saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić i zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement.
Uz predsjednike Mjesnih odbora općine Gradina, predstavnike udruga s područja općine Gradina, na sjednici su nazočili i tajnica Grada Virovitice Mirjana Terlecky, načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, zamjenica ravnateljice VIDRA-e Željka Vuković, načelnik Policijske postaje Virovitica Zlatko Barčan, ravnatelj Županijske uprave za ceste Bruno Perkec i drugi gosti. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

[g-gallery gid=”418818″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content