Bojan Mijok novi direktor Sajma Viroexpo

Bojan Mijok novi je direktor Sajma Viroexpo. To je odlučeno na sjednici Organizacijskog odbora 23. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2018“ kojim je predsjedavao virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Bojan Mijok je i direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, a prije toga je četiri i pol godine, radio u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije kao Viši savjetnik za poljoprivredu i gospodarstvo. Pisao je i provodio desetine projekata za jedinice lokalne samouprave, gospodarstvenike, poljoprivrednike…

IMG 7305Na sjednici je i usvojeno Rješenje o osnivanju Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije „Viroexpo 2018.“ u kojem su: Igor Andrović – predsjednik, Ivica Kirin, Ivan Slamić, Ivan Kostelac (zamjenici predsjednika); Bojan Mijok, Marijo Klement, Jasna Abramović, Milan Vanđura, Božidar Jeremić, Krešimir Kovačević, Martina Jakelić, Matija Mustač, Sanja Kirin, Đurđa Aragović, Željko Iharoš, Katarina Đurđević, Emina Kovač, Suzana Kolesarić, Kristijan Toplak, Dario Ripli (članovi). Podsjetimo, Viroexpo 2018. održat će se od 23. do 25. veljače 2018. godine u Virovitici. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content