Objavljen Javni natječaj za smještaj u Studentskom domu u Virovitici

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, objavila je Javni natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj u Studentskom domu Virovitica u akademskoj godini 2017./2018. Natječaj se raspisuje za 108 smještajnih kapaciteta, od čega 80 smještajnih kapaciteta za osobe u nepovoljnom položaju, te za 2 osobe s invaliditetom, s rokom useljenja od 2. listopada 2017. godine. Cijena mjesečnog smještaja iznosit će 400,00 kuna. Cijeli tekst natječaja kao i ostale pripadajuće obrasce i dokumente možete skinuti iz postavljenih privitaka ili ovdje. Rok za prijavu je do 8. rujna 2017. godine.

Javni natječaj

Obrazac A

Obrazac B1

Obrazac B2

Obrazac B3

Odluka Ministarstva znansti i obrazovanja o iznosu subvencije i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2017./2018.

Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje

Kapacitet doma, koji će se otvoriti 30. kolovoza, ukupne veličine 2.287,87 m2 je 108 ležajeva. Investitor projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temelji na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je 18.524.301,88 kn. Projekt Studentskog doma realiziran je zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije i predstavlja najljepši i najmoderniji studentski dom od Zagreba do Osijeka. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content