Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: Atomska plavuša, Kula tmine i Tvrd orah 2

Ovog vikenda u kinu “PARK” pogledajte:

18.8.2017. 20:00 Atomska plavuša

18.8. Atomska PlavušaRedatelj David Leitch je poznat po hitu “John Wick”, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će žena, i to oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.

19.8.2017. 20:00 Kula tmine

18.8. Kula tminePostoje i drugi svjetovi osim našeg. KULA TMINE Stephena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam ljeta stiže na velika platna. Posljednji viteški ratnik, Roland Deschain (Idris Elba) nalazi se u vječitoj bitci s Walterom ODimom također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom (Matthew McConaughey), odlučan spriječiti ga u uništenju Kule Tmine koja u ravnoteži održava kompletan naš univerzum. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom.

20.8.2017. 18:00 Tvrd orah 2

20.8.Tvrd orah sinkVjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

Pretprodaja karata na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content