Potpisani ugovori s izvođačima radova na revitalizaciji Gradskog parka u Virovitici

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je u utorak, 29. kolovoza, s Ivanom Knokom, članom Uprave za razvoj i marketing tvrtke Radnik d.d. iz Križevaca i Željkom Iharošem, direktorom tvrtke Flora VTC d.o.o., ugovore o izvođenju radova na revitalizaciji i uređenju Gradskog parka u Virovitici.

MG 2068– Ovim projektom Virovitica će dobiti jednu cjelinu u kojoj će se građani u parku zaustavljati, a ne bježati od njega, kao danas, zbog ptica i neuređenosti. Virovitički park bit će jedan od najljepših u Hrvatskoj, sa šetalištima, zelenilom i fontanom koja će zbog svoje posebnosti, budući da će reproducirati zvuk i sliku, biti među rijetkima u Europi – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Flora i Radnik izabrani su na javnom natječaju kao najbolji ponuđači. Radnik će obavljati građevinske radove i radove na uređenju šetališta, vrijedne 21 milijun kuna. Ivan Knok, član Uprave za razvoj i marketing tvrtke Radnik, istaknuo je kako će na radovima surađivati s tvrtkom Geoconsult-MTM d.o.o., s kojom je također u utorak potpisan ugovor.

MG 2108– Ovaj posao ugovoren je s rokom izvođenja do 31. kolovoza 2018. godine. Ovih dana ćemo preuzeti dokumentaciju i za petnaestak dana početi s radovima. Površina na kojoj se izvode radovi je oko 136 tisuća kvadrata, od toga je opločenje oko 12.800 kvadrata novih površina s ambijentima i projektom koji je zamišljen tako da se okolica ovog parka i dvorca sljube u jednu cjelinu tradicije – rekao je I. Knok.

Flora VTC dobila je na natječaju posao vrijedan oko 3,6 milijuna kuna za hortikulturno uređenje parka.

MG 2053– Svjesni smo važnosti i ozbiljnosti ovoga projekta i učinit ćemo sve što je u našoj moći da poštivajući pravila struke ispoštujemo sve uvjete natječaja i navedene rokove. Želja nam je da taj posao obavimo kako treba i da bude na ponos i zadovoljstvo Gradske uprave, ali i svih građana grada Virovitice te zahvaljujemo na ukazanom povjerenju – rekao je direktor Flore Ž. Iharoš. (www.icv.hr, mlo, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”424664″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content