[PROMO] Požurite po svoj novi auto: Autocentar PEPA Auto Show, u suradnji s Porsche Inter Autom Hrvatska i ove godine ruši sve rekorde

U dvorištu virovitičke Gimnazije Petra Preradovića ovih dana sve je samo ne dosadno. Na velikom izložbenom prostoru možete vidjeti više od 100 rabljenih vozila koja su provjerena i cestom dovezena iz Zagreba u Viroviticu. Glavna atrakcija svakako su Porschei, ali tu je ukupno 20 različitih marki vozila svih cijena i godišta. Već 10-tak vozila je prodano, a ostala čekaju možda baš Vas.

Nemate gotovinu? Nema problema! Na Autocentar PEPA auto showu možete napraviti sve na jednom mjestu – procjenu svog rabljenog vozila, zamjenu rabljeno za rabljeno, dogovor oko financiranja putem Porsche leasinga te probne vožnje. Posebna pogodnost dostupna je i ove godine: ako u roku od tri dana promijenite mišljenje vozilo koje ste kupili možete zamijeniti ili vratiti, pod uvjetom da ga niste registrirali.

DSC 0404Osim rabljenih i provjerenih vozila koji čekaju svoje nove vlasnike, tu su i razni zabavni sadržaji. Najmlađi posjetitelji mogu uživati u besplatnom skakanju po dvorcu na napuhavanje, a svi se mogu okušati u jahanju mehaničkog bika. Natjecanje naziva “Tražimo najboljeg jahača Virovitice” otvoreno je do sutra, a osoba koja postavi rekord osvojit će bogati Castrol poklon paket.

Svakako ne smijemo zaboraviti spomenuti Škodu Fabiu Combi, 1,6 TDI, 2012. godina koja je ove godine posjetiteljima dostupna za licitaciju, a njezinu cijenu odredit će sami posjetitelji. Početna cijena vozila bila je 1.000 kuna, a svi zainteresirani stariji od 18 godina mogu ponuditi između 100 i 500 kuna više od trenutno najviše ponude. Osoba koja 16.08.2017. u 20:30 bude vlasnik najviše ponude dobit će priliku prva otkupiti vozilo po svojoj ponuđenoj cijeni. Ako ta osoba odustane, priliku dobiva sljedeća i tako sve dok ne dođemo do novog vlasnika.

Iskoristite ovu priliku, prošetajte se do Gimnazije i pronađite nešto za sebe.

DSC 0369Najviše interesa ove godine potaknula je ova prekrasna bijela ljepotica, Porsche Panamera 4S diesel II

DSC 0358Sudjelovanje u licitaciji je potpuno besplatno, a sudjelovati mogu svi stariji od 18 godina

DSC 0364Uvijek nasmijani i raspoloženi prodajni tim tu je za sva vaša pitanja. (promo)

[g-gallery gid=”422842″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content