Rukometašice Pitomače počele s pripremama za I. HRL

- PROMO -

Trener Vladimir Gašparac okupio je pitomačke rukometašice na terenima nogometnog kluba Pitomače. Veći dio igračica, na koje trener računa pojavio se na prvom treningu dok će se ostale priključiti pripremama u idućih nekoliko dana zbog fakultetskih obaveza. Sve igračice su svjesne da bez napornog rada i treniranja ne može biti uspjeha na terenu, a niti pobjeda.
Uprava je uspjela na okupu zadržati prošlosezonsku ekipu.
Među igračicama su i dva nova lica, povratnica u pitomačke redove Valentina Šanteković, koja će nakon nekoliko sezona u Đurđevcu pojačati igračku konkurenciju u vanjskoj liniji pitomačkog prvoligaša.
Dosadašnjim vratarkama konkurenciju će pojačati i iskusna Melita Jug koja je ponikla u Koprivnici, nakon čega je niz godina branila za zagrebačkog prvoligaša Trešnjevku, a prošle sezone je igrala u Norveškoj.
Uz članove klupske uprave trener je igračicama iznio plan priprema za prvoligašku sezonu. Prva dva tjedna trenirat će se na vanjskim terenima, nakon čega slijede treninzi u obnovljenoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića koja će mnoge iznenaditi svojim novim izgledom. Uz redovite svakodnevne treninge ekipa će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. (www.icv.hr, mš; Fotografije: dp)

IMG 1104 Custom

Povezane vijesti

Skip to content