Sjajna prilika za poduzetnike: Poduzetnički inkubator daje besplatno na korištenje četiri poslovna prostora, prijave do 31. kolovoza

- PROMO -

Direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, Bojan Mijok, objavio je Javni poziv za prijem poduzetnika u Poduzetnički inkubator u Virovitici, Ulica Poduzetnička zona II 18.

Na raspolaganju za korištenje su čletiri poslovna prostora opremljena uredskim namještajem i informatičkom opremom za jedno radno mjesto.

Kandidat za prijem u Poduzetnički inkubator treba imati status poduzetnika početnika sa sjedištem na području Virovitičko-podravske županije te obavljati djelatnosti iz područja ICT-a, multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstava, elektrotehnike, uslužne djelatnosti vezane za proizvodnju te pakiranje proizvoda.

Opremljeni poslovni prostori dodjeljuju se na korištenje na rok do 5 godina poduzetnicima ako obavljaju djelatnosti iz područja ICT-a i proizvodnje, dok se poduzetnicima koji obavljaju djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike, elektroničkog poslovanja, te ostale uslužne djelatnosti, prostor se dodjeljuje na korištenje na vrijeme do 3 godine.

Korisnik poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije može ostvariti subvenciju Virovitičko-podravske županije sukladno uvjetima Programa potpore subvencioniranog korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora.
Pisani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti u zatvorenoj omotnici s naznakom: “ZA NATJEČAJ – ZA POSLOVNI PROSTOR” najkasnije do 31. kolovoza adresu:

Poduzetnički inkubator Virovitičko–podravska županije d.o.o.
Ulica Poduzetnička zona II 18
33000 Virovitica. (enkubator.hr)

Više informacija doznajte OVDJE

 

Povezane vijesti

Skip to content