Tjedni raspored Kina Slatina

EMOJI FILM – TITL
animacija, komedija, avantura

04.08. u 19:00h
05.08. u 19:00h
06.08. u 19:00h

EMOJI FILM otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela. U ovom svijetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nakani da postane “običan” poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznatog razbijača šifri Jailbreaka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati “popraviti” Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovoj trojici nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od… Brisanja.
Cijena ulaznice: 20 kn

VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA 3D
akcijski, avantura, SF
04.08. u 21:00h
05.08. u 21:00h
06.08. u 21:00h

Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.
Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.
Cijena ulaznice: 25 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content