Udruga PAUK Orahovica na originalan i prepoznatljiv način proslavila svoj 8. rođendan

Udruga mladih PAUK Orahovica, jedna od najaktivnijih i najkreativnijih udruga u gradu, proslavila je na sjajan način svoj 8. rođendan. Na ranču Koral u Orahovci priredili su tradicionalnu ”Paučinu”, glazbeno-zabavni događaj pred velikim brojem ljudi, a bila je to proslava rođendana kakvu PAUK i zaslužuje. Nastupali su sjajni rock, hard rock i punk bendovi: Merrow STONER GROOVE band iz Osijeka, One Step Away MELO PUNK ROCK bend iz Zagreba te na kraju Mortal Kombat Bend, metalizirani punk bend iz Beograda.

Uz ove bendove, na rođendanu Pauka nazočni su uživali uz vrhunske nastupe DJ-a, u tzv. “Rave ann-kombiju na livadi u kojem su ”svirali” DJ EWAN, DJ Distinctive i DJ EMBEE. Nastup DJ-a je novi dodatak Paučini koji se pokazao punim pogotkom, jer je PAUK time privukao i ljubitelje drugih vrsta glazbe. I ovu Paučinu obilježilo je niz zanimljivih sadržaja i igara, a prije svih već prepoznatljiva utrka pod nazivom ”Rakija run”.

Nakon Rakija runa uslijedio je i veliki rođendanski krijes koji je i ove godine obilježio proslavu Paukovog rođendana, a to je bilo nešto uistinu posebno jer je to krijes koji gori cijelu noć i postao je zaštitni znak Udruge. Paučinu je ponovno posjetio veliki broj ljudi iz cijele kontinentalne Hrvatske pa je tako ovaj događaj zasigurno postao jedan od nezaobilaznih ljetnih, urbanih događaja u Slavoniji.

(www.icv.hr, Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”424484″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content