Zlatna plaketa Grada Virovitice virovitičkoj tvrtki Brana i Razvojnoj agenciji VTA

U okviru svečane sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Vijeća Lahorka Weiss uručili su zaslužnim građanima, tvrtkama i institucijama javna gradska priznanja. Zlatnu plaketu za razvoj poljoprivrede na području grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije dobila je virovitička tvrtka Brana koja trenutno ima ugovorenu zajedničku proizvodnja voća i povrća na ukupnoj površini od 170 hektara s oko 130 kooperanta iz Virovitičko-podravske i okolnih županija.

MG 8467Zlatna plaketa pripala je i Razvojnoj agenciji VTA za izradu razvojnih projekata. VTA iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, a 2016. godina bila je rekordna godina po broju prijavljenih projekata i odobrenim sredstava. Broj prijavljenih projekata u usporedbi s prethodnim godinama je porastao peterostruko pa je tako 2016. godina zaključena s brojkom od 125 prijavljenih projekata, a odobrena sredstva iznose 120 milijuna kuna.

MG 8470Osim dviju zlatnih plaketa na sjednici je dodijeljeno i 10 zahvalnica i to: Željki Grahovac za humanitarni rad i osnivanje socijalne samoposluge; Danijeli Duvnjak za doprinos na području zaštite životinja, Stjepanu Brlasu za izradu monografije ”70 godina Učeničkog doma Virovitica”, Branku Počiću za doprinos u radu Kulturno-umjetničkog društva Virovitica, Davorinu Peiskeru za izgradnju spomenika i spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, Dedu Pecolaju za 35 godina rada pekarskog obrta Pekara ”Mali park”, Društvu psihologa Virovitičko-podravske županije za 10 godina održavanja Tjedna psihologije, Udruzi dijabetičara grada Virovitice za 10 godina rada, Karete klubu Virovitica za 50 godina rada te Šahovskom klubu Virovitica za 90 godina rada
U ime svih nagrađenih zahvalio je direktor tvrtke Brana Ivan Obrovac.

[g-gallery gid=”422458″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content