Članovi UDVDR VPŽ drugi u elektronskom pikadu na natjecanju “Čakovec 2017.”

U Čakovcu je u petak, 22. i subotu, 23. rujna održano 22. Državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Čakovec 2017. Natjecalo se u osam sportskih disciplina: boćanju, šahu, malom nogometu, elektronskom pikadu, kuglanju, povlačenju konopa, stolnom tenisu i streljaštvu, a nastupilo je ukupno 1100 natjecatelja iz 21 podružnice.

Na natjecanju je u osam sportskih disciplina nastupilo i 50 članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Podružnice Virovitičko-podravske županije koju sačinjavaju članovi ogranaka Orahovice, Voćina, Slatine i Virovitice.

Najbolji rezultat naši predstavnici su ostvarili u elektronskom pikadu osvojivši drugo mjesto i to u sastavu: Nada Barčanac iz Svetog Đurđa, Jana Dudović iz Lukača, Ana Galović iz Virovitice i Melita Harmund iz Virovitice.

1. mjesto: Požeško-slavonska županija 2584 boda
2. mjesto: Virovitičko-podravska županija 2555 boda
3. mjesto: Krapinsko-zagorska županija 2543 boda

Stolnoteniska ekipa u sastavu: Žarko Inhof iz Virovitice, Darko Kulej iz Virovitice, Ivica Hodak iz Virovitice i Stjepan Štiks iz Virovitice osvojili su četvrto mjesto.

1. mjesto: Varaždinska županija
2. mjesto: Istarska županija
3. mjesto: Koprivničko-križevačka županija

Boćarska ekipa u sastavu : Mario Babić iz Orahovice i Mirko Maričić iz Orahovice osvojili su šesto mjesto.

1. mjesto: Grad Zagreb
2. mjesto: Zagrebačka županija
3. mjesto: Koprivničko-križevačka županija

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Podružnica Virovitičko-podravske županije na 22. Državni športskim igrama u Čakovcu u sveukupnom plasmanu osvojili su 13. mjesto s osvojena 82 boda

Šah 11. mjesto
Streljaštvo 13. mjesto
Kuglanje 14. mjesto
Mali nogomet 18. mjesto
Potezanje konopa 18. mjesto

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content