HGK ŽK Virovitica na 7. Turističkom forumu kontinentalnog turizma

7. Turistički forum kontinentalnog turizma na temu: „Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske“ održan je u Vinkovcima, 13. i 14. rujna 2017. godine.

Forum, kojem je bio cilj afirmirati kontinentalne destinacije i povećati turistički promet, s obzirom na temu, uključio je sudjelovanje niza turističkih djelatnika iz cijele Hrvatske.

Kao primjer dobre prakse prezentirano je poslovanje Jadranke iz Malog Lošinja i Međimurskih dvora iz Međimurja te drugih. Rene Bakalović, svjetski poznat gastronomski stručnjak i ostali gastronomi zaključili su da je bogata i raznolika gastronomska ponuda Hrvatske, jedan od najznačajnijih faktora Hrvatske turističke ponude, koja determinira konačnu odluku potencijalnih posjetitelja o izboru destinacije.

Turistički forum su vrlo uspješno organizirali Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar i Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije, na čiji poziv su u radu foruma, sudjelovali i predstavnici Odsjeka za turizam Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content