Ove subote 26. prekogranična cestovna utrka Barcs-Virovitica

U subotu 16. rujna po 26. puta, u organizaciji sportskih zajednica Virovitice i Barcsa, održat će se prekogranična atletska utrka Barcs-Virovitica. Domovinski rat ni izbjeglička kriza nisu uspjeli prekinuti tradicionalnu utrku. Svake godine dva pogranična grada se izmjenjuju u startu i cilju. Ove godine start je u Barcsu, a cilj u Virovitici.

Start velike trke duge 21 kilometar je ispred bazena u Barcsu u 14 sati, a male trke duge 5,8 kilometara na virovitičkoj obilaznici u 14,30 sati. U svakoj od utrka natjecatelji će biti podijeljeni u po osam ženskih i muških kategorija. Svi trkači, koji će trućati veliku utrku, moraju obvezno ponijeti važeći osobni dokument (osobna karta ili putovnica), potreban za prelazak državne granice.

Prijave se primaju zaključno sa 15.rujnom u 15 sati. Startni brojevi, za obje trke, će se dijeliti na dan utrke od 11 do 13 sati na sportskom centru Vegeška. Za najbolje osigurane su medalje, kao i za najstarijeg i najmlađe trkača, a za sve prigodne majice i obrok na cilju. Cilj je na sportskom kompleksu Vegeška. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content