Potpisan koalicijski sporazum HDZ-HSLS za predstojeće izbore za gradsko Vijeće u Orahovici

U hotelu ”Dukat” u Orahovici potpisan je koalicijski sporazum između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske socijalno-liberalne stranke za predstojeće izbore za gradskog Vijeće grada Orahovice:

  • Potpisivanje ovog sporazuma je nastavak dobre suradnje ove dvije na županijskom i državnom nivou, što se evo sada se nastavlja i na području grada Orahovice. Obje stranke imaju ista gledišta, slažu se oko stvaranja programa na kojima temeljimo transparentniji i kvalitetniji daljnji razvoj grada Orahovice na dobrobit svih naši sugrađana i stanovnika svih naših prigradskih naselja. Moram naglasiti u ime HDZ-a da je u proteklih nekoliko mjeseci došlo do velikih promjena u Gradskoj organizaciji HDZ-a gdje su na čelo došli mlađi i obrazovaniji ljudi u jedan dio naših starijih članova i smatramo da je ova kombinacija mladosti i znanja te iskustva najbolja za vođenje našeg grada. – rekao je predsjednik HDZ-a Orahovica Saša Rister.

Predsjednik HSLS-a Orahovica Siniša Stanisavljević je dodao:

  • Želja nam je da ova koalicija postigne što bolji rezultat na predstojećim izborima i tako pridonese što boljem životu naših sugrađana. Radimo ćemo posebno na tome da spriječimo odlazak naših mladih iz svog grada i svoje države. Tu posebno mislim na mlade i obrazovane ljude koji us u punoj snazi i mogu iznijeti ovu državu, a znam i siguran sam da imaju veliku perspektivu pred sobom. Sve što se do sada događalo u Orahovici je bilo relativno pozitivno, međutim mi zajedno gledamo i mislimo da možemo još bolje da nam Orahovica živi uspješnije. – rekao je Stanisavljević. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content