Župan Igor Andrović i saborska zastupnica Vesna Bedeković posjetili prvašiće u OŠ Mikleuš i OŠ Davorina Trstenjaka u Čađavici

– Roditelji, imate najbolju učiteljicu koju su vaša djeca, prvašići, mogla dobiti. Svjetlanu Mojzeš – istaknula je saborska zastupnica Vesna Bedeković u obilasku Osnovne škole Mikleuš, dodajući kako je učiteljica Mojzeš uvijek davala sve od sebe kako bi im prenijela svo potrebno znanje, toliko presudno u prvim školskim godinama.

OŠ Mikleuš, posjetio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz pratnju načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića ravnatelja škole Drage Kraljika. Poželio je prvašićima, njih 13, puno „smajlića“, koji se dobivaju „umjesto petica“, a prilikom posjete podijelio im je i slikovnice o Hrvatskoj.

Osim toga, župan Andrović i saborska zastupnica Vesna Bedeković, su u pratnji načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i ravnateljice škole, Ksenije Žunec, posjetili i OŠ Davorina Trstenjaka u Čađavici gdje je prvašićima razrednica Marina Čiček. Osim toga, posjetili su i “predškolsku” skupinu u Čađavici. (www.vpz.hr)

IMG 9918 IMG 9876 IMG 9870 IMG 9855

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content