Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića povodom Svjetskog dana učitelja

blank

– Dragi učitelji, u ime Virovitičko-podravske županije i svoje osobno, želim vam uputiti najsrdačnije čestitke povodom vašeg Dana. Sve ove godine, vi ste čuvari naše stoljetne tradicije, putokaz u budućnost našoj djeci. Naša djeca, upravo zahvaljujući vašoj ljubavi i strpljenju, uče prva slova, slažu prve rečenice, ulaze u svijet kako bi stečenim znanjima ponosno predstavljali naše općine, gradove, Virovitičko-podravsku županiju i našu domovinu Hrvatsku.

Kako bi i vi, dragi naši učitelji, kao i naša djeca, imali uvjete kao i veliki gradovi, u posljednjih devet godina Virovitičko-podravska županija je pokrenula brojne projekte ulaganja u školstvo. Izgradili smo 35 škola i 5 športskih dvorana, a u novi Studentski dom u Virovitici, ovih dana, uselili su se prvi stanari. To je kruna naših ulaganja u znanost i obrazovanje, jer jedino ulaganje u znanje i obrazovanje vodi do razvitka i napretka našeg društva i cjelokupne zajednice.

Danas, kada je vaš dan, ali svaki dan koji je pred nama, želim vam mnogo uspjeha u budućnosti, uz želju da i nadalje, jednako dobro kao i do sada, odgajate generacije mladih i uspješnih ljudi. (www.icv.hr, www.vpz.hr)