Hrvatskom powerlifitng savezu stigla vrijedna donacija ELEIKO opreme iz Švedske

U Hrvatski powerlifting savez danas je stigla vrlo vrijedna donacija iz daleke nam Švedske. Međunarodna powerlifting federacija (International Powerlifting Federation – IPF) poslala je profesionalnu ELEIKO opremu koja se koristi u powerlifting i bench press natjecanjima. Donacija je stigla u opremi vrijednoj 70 000 kuna. Radi se o profesionalnoj ELEIKO spravi za natjecanje, šipki te o setu ELEIKO utega od 435 kilograma.

Ova vrijedna donacija puno znači za razvitak powerliftinga, uveliko će olakšati buduće organizacije natjecanja. Nova oprema će se po prvi puta koristiti u 12. mjesecu na Državnom prvenstvu u Virovitici.

22385049 1706207102754560 866248012 n„S ovom donacijom po prvi puta imamo svu propisanu opremu po pravilima Međunarodne powerlifting federacije za održavanje natjecanja. Ovo je druga donacija odkako je osnovan savez. Prva donacija bila je od Europske Powerlifting federacije (European Powerlifting Federation – EPF) kada je stigao set ELEIKO utega od 285 kilograma“ rekao je predsjednik Hrvatskog powerlifting saveza, Danijel Škopec.

„Ova donacija za nas znači puno, kada smo osnivali savez nismo imali ništa, a sad nam je stigla već druga donacija. Oprema je natjecateljska s visokim standardima“ rekao je glavni tajnik Hrvatskog powerlifting saveza, Dražen Moslavac. (hpls-powerlifting.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content