Nogomet: Pitomača dočekuje Slatinu, Virovitica Tomislav, derbiji susjeda u Milanovcu i Špišić Bukovici

4.liga: Pitomača dočekuje Slatinu, Virovitica Tomislav

Sedmo kolo 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u subotu 7.listopada u 16 sati donosi Županijski derbi u Pitomači, gdje gostuje Slatina. Virovitica na svojoj Vegeški ugošćuje Tomislav iz Bereka. Virovitičani se nadaju novoj pobjedi, kojom bi se primakli sredini tablice. U nedjelju 8. listopada, također u 16 sati, drugoplasirani Papuk gostuje u Kloštru Podravskom kod Mladosti.

1.ŽNL : Suhopolje putuje u Okrugljaču

U prvoj županijskoj ligi na rasporedu je osmo kolo. U subotu 07. listopada s početkom u 16 sati u Okrugljači igraju domaći Graničar, koji je nanizao pet uzastopnih poraza i Suhopolje, koje još nije izgubilo ni bod. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 8.listopada u 16 sati, a sastaju se: Podravac Sopje-Mikleuš, Rezovac-Gradina, Slavonija-Lukač 05, Bratstvo-Mladost 1930. Čađavica, Dinamo Četekovac-Mladost Čačinci i Zrinski-Voćin.

2.ŽNL: Derbiji susjeda u Milanovcu i Špišić Bukovici

Sve utakmice sedmog kola u drugim županijskim ligama igraju se u nedjelju 8.listopada u 16 sati. I u skupini zapad igraju se dva susjedska derbija u kojima je rezultat uvijek neizvjestan: U Milanovcu Sokol dočekuje Sveti Đurađ, a u Špišić Bukovici domaća Bilogora 1947. ugošćuje Omladinac iz Korije. Sve ostale utakmice također imaju svoju draž neizvjesnost.

Parovi u skupini zapad: Sokol-Sveti Đurađ, Podgorje-Napredak, Bilogora 1947.-Omladinac, Mladost Vukosavljevica-Croatia, Bušetina 1947.-Stara Brezovica i Drava-Turanovac
U skupini istok se sastaju: Plavi-DOŠK, Tehničar-Borova, Munja-Standard, Mladost Bakić-Crnac, Ćeralije-Miholjac i Sloga Zdenci-Mladost Miljevci.

3:ŽNL: U Kapeli Dvoru gostuje Sloga iz Dugog Sela

Momčadi trećih županijskih nogometni liga igraju šesto kolo. Novi lider u skupini zapad Turnašica gostuje u Dinjevcu. U Kapeli Dvoru igra se tradicionalan derbi između domaćeg Dinama i Sloge iz Dugog Sela.

U skupini istok nema izrazitog derbija, jer vodeće momčadi igraju s ekipa iz donjeg dijela tablice. Sve utakmice igraju se u nedjelju 8. listopada u 16 sati.

U skupini zapad: Kladare-Otrovanec, Graničar Žlebina-Mladost Stari Gradac, Dinamo Kapela Dvor-Sloga Dugo Selo, Podravec-Turnašica i Brana-Bilogorac.

U skupini istok: : Dinamo Josipovo-Grabić, Slaven-Orešac, Krčevina-Slavonac i Kozice-Meljani, dok je Vaška slobodna. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content