Nogometni vikend: Pitomača dočekuje Papuk, Virovitica Slatinu

4.liga: Pitomača dočekuje Papuk, Virovitica Slatinu

Deveto kolo 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igra se u subotu 21.listopada u 16 sati. Naše momčadi igraju dva županijska derbija. U Pitomači se igra utakmica za vrh između domaćih nogometaša i Papuka iz Orahovice.
U Virovitici se igra susret ljutih rivala Virovitice i Slatine. Virovitičani bi se pobjedom priključili sredini tablice, a Slatina bi se s tri boda primakla vrhu tablice.

1.ŽNL: graničar se nada novim bodovima

ovog vikenda u prvoj županijskoj ligi igra se deseto kolo. U subotu 21. listopada s početkom u 16 sati u Okrugljači kod probuđenog Graničara gostuje posljednjeplasirani zrinski iz Nove Bukovice.. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 22.listopada u 16 sati. Suhopolje gostuje u Četekovcu, a Rezovac je domaćin Lukaču. U nedjeljnim susretima sastaju se: Slavonija-Mladost Čačinci, Gradina-Mikleuš, Podravac Sopje-Mladost 1930. Čađavica, Bratstvo-Voćin, Dinamo Četekovac-Suhopolje i Rezovac-Lukač 05.

2.ŽNL: Bilogora 1947. ugošćuje Croatiju

Sve utakmice osmog kola druge županijske lige igraju se u nedjelju 22.listopada u 16 sati. U skupini zapad igra se lokalni derbi u Podgorju između domaće momčadi i Sokola iz Milanovca. U Špišić Bukovici domaća Bilogora 1947. Dočekuje jaku Croatiju.
Parovi u skupini zapad: Podgorje-Sokol, Omladinac-Turanovac, Bušetina 1947.-Sveti Đurađ, Mladost Vukosavljevica-Stara Brezovica, Drava-Napredak i Bilogora 1947.-Croatia.
U skupini istok se sastaju: Borova-Mladost Miljevci, Mladost Bakić-Miholjac, Plavi-Ćeralije, Munja-Crnac, Sloga Zdenci-DOŠK i Tehničar-Standard.

3.ŽNL: Turnašica gostuje u Velikoj Črešnjevici, u Kozicama derbi prvog i drugog u skupini istok

U trećim županijskim ligama igra se osmo kolo. U skupini zapad vodi se mrtva trka za prvo mjesto između Dinama iz Kapele Dvora i Turnašice. Dinamo dočekuje Otrovanec, dok Turnašica ide na zahtjevno gostovanje u Veliku Črešnjevicu. U skupini istok igra se derbi u Kozicama.između prvu prvih Kozica i drugog Orešca. Domaćoj momčadi je dovoljan remi za naslov jesenskog prvaka. Sve utakmice igraju se u nedjelju 22. listopada u 16 sati.

U skupini zapad: Bilogorac-Turnašica, Brana-Sloga Dugo Selo, Podravec-Mladost Stari Gradac, Dinamo Kapela Dvor-Otrovanec i Kladare-Graničar Žlebina.

U skupini istok: Meljani-Slavonac, Kozice-Orešac, Krčevina-Grabić i Slaven-Vaška, dok je Dinamo iz Josipova slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content