Rukometaši Viro Virovitice upisali prvu gostujuću pobjedu, Lavice golom tri sekunde prije kraja pobijedile Podravku Lino

Na svom drugom gostovanju rukometaši Viro Virovitice ostvarili su prvu gostujuću pobjedu ove sezone u prvoj ligi sjever. Pobijedili su Đakovo 32:27. Najefikasniji u gostujućim redovima su bili Luka Moslavac i Krešimir Godeč s osam, Zlarin Rončević sa sedam i Kristijan Smiljčić s pet zgoditaka. Matej Paljar je postigao dva, a Filip Vašarević i Luka Poljak po jedan gol. Iduće subote u Virovitici gostuje Rudar iz Ruda, dojučerašnji premijerligaš.

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u prvom kolu 2.lige sjever za žene, rukometašice Tvin Virovitice su teško pobijedile Podravku Lino sa 25:24. Gošće su veći dio utakmice bile u prednosti, u nekoliko navrata i sa šest golova. Lavice se nisu predavale. Sredinom drugog dijela su prvi puta povele (15: 14) i ponovno stale. Kada se činilo da bodovi putuju u Koprivnicu domaće igračice izvlače posljednji atom snage i tri sekunde prije kraja postižu posljednji zgoditak i upisuju prva dva ovosezonska boda. Do pobjede su došle čvrstom obranom, ali i neefikasnim napadom. Najubojitije su bile Tamara Hudoletnjak s deset, Kristiana Zečević sa šest zgoditaka i Lorena Hrvoić s pet zgoditaka. Idućeg vikenda rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Vukovaru. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”427719″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content