Tamara Prelog na čelu Mladeži HDZ-a Čačinci

Na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Čačinci, dosadašnji predsjednik Mladeži Jurica Beštek, radi poslovnih obaveza odstupio je s dužnosti, nakon čega je Tamara Prelog jednoglasno izabrana za vršiteljicu dužnosti predsjednika MHDZ-a do redovnih izbora.

Sjednici su, među ostalima, nazočili i predsjednik općinske organizacije Mirko Mališ te tajnik Alen Jurenac, koji su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim vodstvom te iskazali povjerenje novoizabranoj predstavnici Mladeži.

HDZ ČA– Vjerujemo kako će Tamara ovu dužnost obavljati savjesno i odgovorno te kako će svojom kreativnošću i inicijativom maksimalno doprinijeti radu Mladeži te, u skladu s time, angažirati što veći broj mladih, koji će timskim radom i upornošću nedvojbeno zabilježiti pozitivne rezultate. – rekao je Mirko Mališ, predsjednik Općinske organizacije čačinačkog HDZ-a.

Tamara Prelog izrazila je zahvalnost na ukazanoj časti i povjerenju te dodala:

– Nastojat ću sve zadaće izvršavati u skladu s odgovornostima koje ova dužnost donosi te se potruditi novim idejama pridonijeti položaju naše mladeži. Ovim putem, stoga, pozivam sve mlade spremne za suradnju da zajednički sudjelujemo u tome nastojanju. –
Jurica Beštek na kraju je dodao kako će i dalje biti na raspolaganju Mladeži, a predsjednik i tajnik naglasili su kako je njihova podrška Mladeži s novom predstavnicom na čelu neupitna. (hdz čačinci)

HDZ Čačinci

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content