Tamara Prelog na čelu Mladeži HDZ-a Čačinci

Na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Čačinci, dosadašnji predsjednik Mladeži Jurica Beštek, radi poslovnih obaveza odstupio je s dužnosti, nakon čega je Tamara Prelog jednoglasno izabrana za vršiteljicu dužnosti predsjednika MHDZ-a do redovnih izbora.

Sjednici su, među ostalima, nazočili i predsjednik općinske organizacije Mirko Mališ te tajnik Alen Jurenac, koji su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim vodstvom te iskazali povjerenje novoizabranoj predstavnici Mladeži.

– Vjerujemo kako će Tamara ovu dužnost obavljati savjesno i odgovorno te kako će svojom kreativnošću i inicijativom maksimalno doprinijeti radu Mladeži te, u skladu s time, angažirati što veći broj mladih, koji će timskim radom i upornošću nedvojbeno zabilježiti pozitivne rezultate. – rekao je Mirko Mališ, predsjednik Općinske organizacije čačinačkog HDZ-a.

Tamara Prelog izrazila je zahvalnost na ukazanoj časti i povjerenju te dodala:

– Nastojat ću sve zadaće izvršavati u skladu s odgovornostima koje ova dužnost donosi te se potruditi novim idejama pridonijeti položaju naše mladeži. Ovim putem, stoga, pozivam sve mlade spremne za suradnju da zajednički sudjelujemo u tome nastojanju. –
Jurica Beštek na kraju je dodao kako će i dalje biti na raspolaganju Mladeži, a predsjednik i tajnik naglasili su kako je njihova podrška Mladeži s novom predstavnicom na čelu neupitna. (hdz čačinci)