Dječji vrtić Suncokret Slatina obilježio desetu godišnjicu rada

Svečanim programom bivših i sadašnjih polaznika privatnog Dječjeg vrtića Suncokret Slatina u petak, 3. studenog,  obilježena je deseta obljetnica rada Vrtića. Za brojne goste najmlađi su prikazali dio programa koji su pripremali ove godine.

Dobrodošlicu uzvanicima i gostima, s kratkim osvrtom na desetogodišnji rad, poželjela je Snježana Dupan-Lovrić, ravnateljica. Naglasila je da je za proteklih deset godina ovaj vrtić pohađalo 145 djece a dvostruko više koristilo je prostor za razne besplatne aktivnosti.

sunco2

U ime Virovitičko-podravske županije govorio je tajnik Ivan Horvat, uručivši županijsko priznanje Snježani Dupan-Lovrić, ravnateljici i vlasnici Vrtića koja je Županiji uzvratila Plaketom i željom za dobrom suradnjom u korist najmlađih. Zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak  poželio je još više djece uz obećanje svekolike pomoći.

sunco3

Gost na proslavi bio je i Milan Dundović, načelnik Općine Mikleuš, koji je najavio skoro otvaranje ispostave Dječjeg vrtića Suncokret u Mikleušu, gdje su radovi na pripremi prostora pri kraju i kojeg će već u siječnju sljedeće godine pohađati 25 djece.  Bila je to najava završnice inicijative grupe roditelja Općine o potrebi rada dječjeg vrtića u Mikleušu.

sunco5

Potom su uručene zahvalnice brojnim sponzorima i  suradnicima nakon čega je prikazan dokumentarni film Naših prvih deset godina, proizvodnje Marinianis studija. Osnovna glazbena škola Slatina i ovom je prigodom gostovala s kraćim glazbenim programom.

Najviše zanimanja roditelja privukla je modna revija s kreacijama od recikliranih materijala dok su frizure modelima izradile spretne ruke frizerskog salona F1-Fashion.

Posljednji dan obilježavanja desete obljetnice rada Dječjeg vrtića Suncokret Slatina završilo je jutros (subota), kada su svi polaznici vrtića, od 2007. do 2017. godine, sudjelovali u stvaranju posebne, milenijske fotografije u povodu prve, velike obljetnice ovog privatnog vrtića.

milenijska

(www.icv.hr, tekst i foto: Ž. Felbar)

[g-gallery gid=”431832″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content