Izlagači s područja VPŽ na 15. međunarodnom gospodarskom Sajmu sira

U Grubišnom Polju 18. i 19. studenoga, izuzetno uspješno je održan 15. međunarodni gospodarski Sajam sira, na kojem je izlagalo 152 izlagača.

Na svečanosti otvorenja, kojoj su prisustvovali saborski zastupnik Miro Totgergeli i brojni predstavnici gospodarskog i političkog života RH, govorili su: Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grubišnog Polja, Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije, Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, koji je i otvorio sajam.

Iz Hrvatske gospodarske komore, svečanosti otvorenja i sajmu su prisustvovali, sa suradnicima, Jakov Ćorić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Bjelovar i Milan Vanđura, direktor Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

IMG 5245Među brojnim izlagačima na sajmu se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i samostalno predstavilo četrnaest izlagača s područja Virovitičko-podravske županije:
OPG Petar Rakošević Virovitica, Pčelarstvo Balint Virovitica, Špoljar Davor Terezino Polje, Alma marketing Suhopolje, Asel Slatina, Dubra Suhopolje, Kreativna udruga „Unikat“ Virovitica, Melisa Suhopolje, OPG Ivoš Luka Gornje Bazje, OPG Pemper Virovitica, OPG Petrović Marinko Pitomača, OPG Vašarević Slatina,Tuzlak Plet Slatina i Hrvatska gospodarska komora.

Osim stručnih predavanja na temu: „Mjere ruralnog razvoja za poljoprivrednike“ i „Potpore za obrtnike i poduzetnike iz nacionalnih sredstava i EU fondova“, na sajmu su brojni posjetitelji uživali u bogatim i raznovrsnim kulturno-glazbenim sadržajima, koji su se izvodili na sajamskoj pozornici. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content