“Kamp odmorištu Duboka” Parka prirode Papuk dodijeljena oznaka najkvalitetnijih malih kampova

U sklopu 11. Kongresa hrvatskog kampinga koji se od 13.11.-15.11.2017. održao u šibenskom hotelskom naselju Solaris Javnoj ustanovi Park prirode Papuk dodijeljeno je priznanje odnosno oznaka kojim je Kamp odmorište Duboka svrstani među najkvalitetnije male kampove u Hrvatskoj.

Komisija Kamping udruženja Hrvatske utvrdila je usklađenost sadržaja kamp odmorišta sa zadanim kriterijima ocjene standarda kvalitete u sklopu projekta OK Mini Camps, te je time kamp ujedno uvršten na popis 38 najboljih malih kampova Hrvatske u sklopu projekta certifikacije standarda kvalitete OK Mini Camps, projekta poticanja kvalitete kampova i edukacije podržanog od strane Ministarstva turizma.

– Izuzetno smo zadovoljni ovim prvim i izuzetno značajnim priznanjem za naše kamp odmorište za koje se nadamo da će u konačnici pridonijeti većoj posjećenosti, ali i dužem zadržavanju posjetitelja na području našeg Parka– izjavio je Alen Jurenac ravnatelj Parka prirode Papuk.

Prva turistička sezona u kamp odmorište Duboka privukla je preko 200 posjetitelja koji su ostvarili 320 noćenja. U strukturi posjetitelja dominiraju strani gosti iz zapadnoeuropskih zemalja. Zanimljivo je napomenuti da se radi o gostima koji upravo traže kampove koji se nalaze u područjima sa očuvanom prirodom te kamp omorište Duboka ispunjava sve njihove zahtjeve. (pp-papuk.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content