Pomozimo Stipi Tašiću iz Ćeralija koji je 14. studenog prošle godine doživio tešku prometnu nesreću

14. studenog prošle godine, prilikom puta na posao, Stipe Tašić iz Ćeralija doživio je prometnu nesreću. Pretrpio je teška oštećenja vratne kralježnice, glavnog komunikacijskog puta između mozga i ostatka tijela. Nepokretan je, osim glave ne može pomaknut ni jednim dijelom tijela. Skoro godinu dana pretraga i konvencionalnih metoda liječenje nije dalo napretka. Ovih dana rijesenje su ponudili specijalisti iz Poliklinike Glavić u Zagrebu, koji uz najnoviju tehnologiju i neurorehabilitacijsko robotičko liječenje garantira vidljive pomake, predviđaju 100% vraćanje u funkciju ruku. Ne mora se ni reci sta bi to značilo budući život za 24-godišnjeg mladića!

Stipe treba što hitnije na liječenje. Problem je što HZZO nema predviđeno podmirenje troškova liječenja. Tjedni trošak samog liječenja je 10.000kn, a liječenje bi trajalo konstantno 3mj., čime bi trošak samog liječenja iznosio 130.000kn.

Dosadašnje liječenje je financijski iscrpilo njegovu obitelj, pa mole za pomoć prikupljanja novčanih sredstava bez kojih liječenje nije moguće.

MOLE SE SVI S PODRUČJA ĆERALIJA, VOĆINA, A I ŠIRE, SVI PRIJATELJI I POZNANICI, LJUDI DOBRE VOLJE, DA SVI SKUPA POKUŠAMO POMOĆI I OSIGURAMO LIJEČENJE STIPI K0JE BI MU OLAKŠALO ŽIVOT.

Stipi možete pomoć uplatom na račun: HR7123400093220478976 otvoren na njegovo ime u PBZ-u. O tempu prikupljanja sredstava ovisi odlazak na liječenje, nadam se da ćemo svi zajedno odvojiti mali dio od sebe kako bi njemu mnogo pomogli! (www.icv.hr)