Razvojna agencija VTA održala projektni sastanak u Grčkoj

Djelatnici Razvojne agencija VTA održali su prvi transnacionalni projektni sastanak u sklopu projekta „Povratak na tržište rada kroz samozapošljavanje“ u Ateni 2. studenog 2017. godine.

Na sastanku su pristustvovali i predstavnici partnerskih organizacija: Learning Detours sa Cipra, Stichting Business Development Friesland iz Nizozemske, European Centre for Women and Technology Forening iz Norveške, Found.ation Maker’s Place iz Grčke te EOLAS S.L. iz Španjolske.

Kroz cjelodnevni sastanak, između ostalog, definirane su obveze i rokovi za izradu intelektualnih rezultata, dogovorene su aktivnosti diseminacije rezultata projekta, predstavljene su Ugovorne obveze partnerskih organizacija te su dogovoreni termini sljedećih sastanaka.

Projekt ukupne vrijednosti 1.700.000 kn, nositelja Razvojne agencije VTA, odobren je u sklopu ERASMUS+ natječaja, suradnje za inovaciju i razmjenu dobre prakse. Projekt razvija poduzetničke vještine za specifičnu ciljnu skupinu, osobe starije od 45 godina koje su nezaposlene i zaposlene koje posjeduju rizik da postanu nezaposlene.

Kroz projekt će se razviti brojne edukacije usmjerene i prilagođene ciljnoj skupini utemeljene na inovativnim alatima, postojećim i provjerenim metodologijama, osobnom pristupu i kvalitetnom sadržaju. Predviđeni kraj projekta je kolovoz 2019. godine kada će navedene edukacije biti javno dostupne na multijezičnoj online platformi.

erasmusIMG 0305 IMG 0301

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content