Rukometaši Viro Virovitice gostuju kod druge ekipe PPD Zagreba, Tvin Virovitica putuje u Zelinu

Rukometaši Viro Virovitice gostuju kod druge ekipe PPD Zagreba

U devetom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju kod druge ekipe PPD Zagreba. Utakmica se igra u nedjelju 12.studenog u 16 sati u Zagrebu u sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj „Kutiji šibica“. To je sraz dvije mlade ekipe, u kojemu je otvoreno pitanje pobjednika. Trenutna inspiracija može jednoj od ekipa donijeti bodove. Po ustaljenoj praksi utakmica će biti prenošena na klupskoj Internet stranici.

Tvin Virovitica putuje u Zelinu

U sportskoj dvorani u Zelini u nedjelju 12.studenog u 20 sati igra se susret sedmog kola druge lige sjever za rukometašice između druge Zeline i trećeg Tvin Virovitice. U dosadašnjem dijelu prvenstva Zelina je izgubila dva boda jedan u Slavonskom Brodu, a drugi u Vukovaru.

Slatina dočekuje Lipu, Orahovica putuje u Slavonski Brod

U šestom kolu druge lige za rukometaše Slatina u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igra domaću utakmicu s Lipom iz Pakraca. Susret se igra u subotu 11.studenog u 18 sati. Rukometaši Orahovice putuju u Slavonski Brod. Također u subotu 11.studenog, ali u 16 sati igraju s domaćim Brodom.

Rukometašice Mikleuša ugošćuju Petrijevce, a Pitomača II. Zrinski II.

U šestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 11.studenog u 17 sati igraju s Petrijevcima. U šestom kolu treće lige sjever Pitomača II. u subotu 11.studenog u 14 sati igra utakmicu s drugom ekipom Čakovečkog Zrinskog.

Kadeti igraju sa Zadrom i Balić-Metličićem

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelu 12.studenog igra se turnir četvrtog kruga 1.jedinstvene kadetske lige za rukometaše. Kadeti Viro Virovitice i Slatine igraju sa Zadrom i Balić-Metličićem. Turnir se igra od 10 do 15 sati.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice igraju s Đakovom i Dardom

U nedjelju 12.studenog u sportskoj dvorani osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić igra se drugi krug 1.mlađe kadetske lige. Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice u 12 sati igraju s Dardom , a u 14 sati s Đakovom.

Dječaci A s Čazmom i Bjelovarom

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 11.studenog dječaci A Viro Virovitice igraju turnir petog kruga lige dječaka A, s vršnjacima iz Čazme i Bjelovara. Turnir se igra od 12 do 16 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content