Strukovna škola Virovitica po drugi puta bila je domaćin Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

U Strukovnoj školi Virovitica danas je obilježen 2. Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju “Otkrij svoje talente”. Uz potporu Virovitičko-podravske županije te u suradnji sa svim srednjim školama koje obrazuju za strukovna zanimanja predstavljena su zanimanja i posebnosti rada pojedinih škola kao nositelja strukovnog obrazovanja naše županije. Tako su se na mini sajmu strukovnih škola Virovitičko-podravske županije predstavili Tehnička škola Virovitica, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača, Srednja škola Marka Marulića Slatina, Industrijsko-obrtnička škola Slatina, Srednja škola”Stjepan Ivšić” Orahovica, kao i domaćin, Strukovna škola Virovitica.

IMG 7624 Medium

U sklopu obilježavanja ovog dana održan je i okrugli stol za sve sudionike strukovnog obrazovanja – regionalnu zajednicu, škole, gospodarstvenike, Hrvatsku obrtničku komoru i Hrvatsku gospodarsku komoru, kao i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Ovaj sajam bio je prilika i da se škole predstave svojim potencijalnim budućim učenicima, osnovnoškolcima koji su mogli vidjeti za koja zanimanja obrazuju ove škole i kakva su ta zanimanja.

(www.icv.hr, Ž. Đaković)

[g-gallery gid=”434083″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content