Članovi hrvatsko-azerbajdžanskog društva prijateljstva iz Virovitičko-podravske županije na projekciji filma „Ali i Nino“

U Zagrebu je, u organizaciji Hrvatsko-azerbajdžanskog društva prijateljstva, u kinu Tuškanac emitiran azerbajdžanski film „Ali i Nino“. Svečanosti projekcije ovog poznatog filma prisustvovali su predstavnici diplomatskog kora, članovi Hrvatsko – azerbajdžanskog društva prijateljstva i ostali predstavnici kulturnog, političkog i gospodarskog života.
Uoči projekcije filma, prisutnima se obratio novoimenovani veleposlanik Republike Azerbajdžan u Hrvatskoj Nj.E. Fakhraddin Gurbanov. Među uzvanicima su na poziv Veleposlanstva Republike Azerbajdžan u Zagrebu prisustvovali i članovi Hrvatsko-azerbajdžanskog društva prijateljstva iz Virovitičko-podravske županije.

IMG 94d2e09b62452d50d3ca144b5ac6cf70 V

U Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, u travnju 2014. godine, održano je predstavljanje svjetski poznatog azerbajdžanskog romana „Ali i Nino“, a tom događaju nazočio je i tadašnji veleposlanik Republike Azerbajdžana u Hrvatskoj Nj.E. Kamil Khasiyev. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content