Dodijeljena priznanja članovima Obrtničke komore VPŽ za doprinos razvoju obrtništva

Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije održala je redovnu sjednicu. Između ostalog, na radnom dijelu sjednice, Skupština je donijela financijski proračun i program rada za slijedeću godinu. Obrtnička komora tako će slijedeće godine provesti izbore za tijela komore za mandatno razdoblje 2018.-2022.. Ispred njih je i organizacija nastupa članova i članica na sajmovima i izložbama, posebice na Viroexpu i Agroexpu u Virovitici, Izložbi proizvoda i usluga u Pitomači, u Orahovici na Sajmu vina i kulena te u na slatinskom Obrtničkom sajmu.

MG 9543 Medium

Obrtnička komora VPŽ zalaže se i za obrazovanje, posebice za organizaciju majstorskih ispita i stručnog osposobljavanja kako bi ojačali obrtništvo na području županije, ali i čitave Hrvatske. Iza njih su ove godine brojni uspješno educirani majstori u brojnim strukama, a tako će nastaviti i iduće godine.

Na svečanom dijelu sjednice dodijeljene su zahvalnice, priznanja i povelje članovima za izniman doprinos razvoju obrtništva i unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija. Tako su zahvalnicu za izniman doprinos razvoju obrtništva dobili Zoltan Barnaki, Snježana Kovačić, Ivica Mikić i Željko Šubić.

MG 9565 Medium

Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija dobili su Željko Bjelica, Miroslav Kolesarić, Daria Kopričanec, Andreja Petrović i Miljenko Sabo.

Povelje za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija dobili su Branka Nemet, Boris Steiner i Zdravko Šarić.
Članovi OK VPŽ također su uručili prigodan poklon i zahvalnicu Mirjani Puhanić, tajnici Obrtničke komore Orahovica, za 35 godina rada povodom odlaska u mirovinu.

MG 9595 Medium

Sjednici su prisustvovali i brojni gosti, između kojih i predstavnici županije, grada, ustanova i tvrtki s kojima Obrtnička komora surađuje.

(www.icv.hr, M.Lukačić)

[g-gallery gid=”437542″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content