Elvis Duspara predstavio svoju novu knjigu “Krug zemaljski”

Hrvatski publicist Elvis Duspara predstavio je u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici svoju knjigu “Krug zemaljski” koju je autor napisao nakon dvije godine istraživanja i razotkrivanja, po njegovim riječima “veliku obmane koja se čitavom čovječanstvu prodaje kroz sustav obrazovanja, a rezultat toga je nevjerojatna obmana svjetskih razmjera.”

Tome u prilog govori, kako tvrdi autor “lažna znanost”, te da se radi o skupu podataka koje naučimo, a koje nam je prenio netko za kojeg smo bili uvjereni da nam je govorio istinu. Knjiga je osim pitkog štiva i bogata ilustracijama, a nosi poruku da se na temelju biblijskih opisa i znanstvenih dokaza otkriva stvarni svijet u kojem živimo. To je svijet kojeg ljudi nisu niti svjesni da postoji, a koji vraća nadu i povjerenje u Boga. Na prezentaciji su između ostalih nazočili i pomoćnik minstra hrvatskih branitelja Nenad Križić, te zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac.

Ovu zanimljivi događaj organizirala je udruga HVIDRA Virovitica, u suradnji s Kulturno športskom braniteljskom udrugom iz Zagreba, s kojim naša HVIDRA ima dugogodišnju dobru suradnju, a prema riječima predsjednika Mirka Poljanca, ista će se nastaviti i dalje kroz razne vidove sportskih i umjetničkih priredbi u koje spada i nekoliko kazališnih predstava koje će se tijekom idućeg razdoblja održati u kazalištu Virovitica. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content