Tjedni raspored Kina Slatina

JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU
akcija, avantura, komedija

petak 29.12. u 19:00h
subota 30.12. u 19:00h

U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

Cijena ulaznice: 20 kn

MADAME
komedija, drama

petak 29.12. u 21:00h
subota 29.12. u 21:00h

Kako bi poboljšali svoj brak, bogati američki par Anne i Bob presele se u ljetnikovac u romantičnom Parizu. Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Anne otkriva da ima 13 gostiju. Uhvati je panika te inzistira da njena lojalna sluškinja Maria prisustvuje večeri kao tajanstvena španjolska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz pokoju čašicu viška Maria se opusti i oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Anna lovi po Parizu, pokušavajući okončati njihovu radosnu ljubavnu vezu.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROGRAM ART DVORANE:
Čovjek zvan Ove
komedija, drama

petak 29.12. u 20:00h
subota 30.12. u 20:00h

Udovac Ove (Rolf Lassgĺrd) ima 59 godina, samac je i nakon 43 godine radnog staža umirovljen. Ove je sitničav i mrzovoljan i svima pronalazi greške. U mirnom naselju gdje živi želi nametnuti red i disciplinu na način koji se nikome ne sviđa: ostavlja uvredljive poruke ispod brisača na autima koji nisu pravilno parkirani, viče na vlasnike pasa, a svoje glasne i teatralne intervencije redovito završava zaključkom da su dotični – idioti. Bez supruge, djece, posla i prijatelja, smatra da život nema smisla i odlučuje skončati svoj život. No to mu nikako ne polazi za rukom jer ga stalno netko prekida, najčešće novi susjedi s kojima s vremenom stvara blizak prijateljski odnos.

Europska filmska nagrada 2016. – nagrada za najbolju europsku komediju
Oscar 2017. – Nagrada Oscar – nominacija za najbolji film na stranom jeziku, nominacija za šminku i frizuru

Seattle International Film Festival 2016. – nagrada za najboljeg glumca

Cijena ulaznice: 20 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content