Porazi Viro Virovitice i Pitomače od Bjelovara

U pripremnoj utakmici u Virovitici rukometaši Bjelovara pobijedili su Viro Viroviticu 36:25. Rezultat ne odražava pravo stanje na terenu jer je desetkovana domaća momčad pružala kvalitetan otpor kompletnim gostima pedesetak minuta. Posljednjih desetak minuta za domaći sastav su igrali kadeti, to su iskoristili gosti iz Bjelovara i pobjedu učinili uvjerljivijom. U domaćim redovima najefikasniji su bili Matej Paljar sa šest, Matko Crljenić s četiri, te Kristijan Smiljčić i Alen Berda s po tri zgoditka. Nažalost pred kraj susreta se ozlijedio povratnik u domaće redove Alen Berda, te neko vrijeme neće moći biti na raspolaganju treneru Damiru Vašareviću.

Rukometašice Pitomače su gostovale u Bjelovaru i izgubile od domaćih prvoligašica 30:40. U ekipi Pitomače najviše zgoditaka su postigle Maja Kožnjak jedanaest, Katarin Šandor šest i Ines Kožarić pet.

U subotu 20.siječnja naše prvoligaške ekipe nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica. Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Našicama kod SEHA ligaša Nexea, a rukometašice Pitomače u Čakovcu kod Zrinskog. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content