Suhopoljska Vesela knjižnica nastavlja s radom i u novom polugodištu

Nakon kratke zimske pauze, vrijedni volonteri Kulturne udruge KREDA, ponovo su akivirali program Vesele knjižnice kojeg sufinancira Općina Suhopolje. Svaki utorak od 18 do 19 sati u Općinskoj knjižnici Matija Gubec u Suhopolju održavaju se edukativno-zabavna druženja na koja su pozvani svi zainteresirani mališani školskog, ali i predškolskog uzrasta.

Teme su uvijek zanimljive i raznolike, npr. neke od dosadašnjih tema su bile Lego Ninjago strip, drvo novogodišnjih dobrih odluka i „balavi“ straničnici. Ove zanimljive ideje dolaze iz velike kreativne kutije koju čuvaju volonterke i voditeljice Vesele knjižnice Anja Fosić i Marija Hodak.
20180116 185745 Medium

-Kroz ovu godinu rada s djecom i mladima u knjižnici, na redovnom programu Vesele knjižnice, ali i povremenim tematskim projektima, kao što su bili “Dani arheologije”, “Aleja slikovnica” i “Suhopoljska KUL. plaža”, nastojali smo djecu „zaljubiti“ u pisanu riječ i otkriti im čarobne beskrajne svijetove koje sami mogu straživati u knjigama – rekla je Natalija Kožić Lukačević, 20180116 182759 Mediumpredsjednica Udruge Kreda i dodala kako je cilj postići da se djeca u knjižnici među knjigama osjećaju ugodno i opušteno. – To što i dalje dolaze k nama u knjižnicu sa istim žarom i veseljem pokazuje nam da smo uspjeli – zadovoljno govori Natalija. -Uvijek se veselimo svakom novom sudioniku, a nagrada im je besplatno učlanjenje i posuđivanje knjiga. “Lajkamo” i svaki novi pregled na našoj internet stranici, gdje možete vidjeti sve što radimo – lajkajte i vi nas! – istaknula je.

Suhopoljska knjižnica je za sve posjetitelje otvorena utorkom i petkom od 17 do 19 sati, a druženja za djecu predviđena su utorkom od 18 do 19 sati. Sve informacije možete doznati i na facebook stranici knjižnice.

(www.icv.hr, ml; foto: Kreda)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content