Top Conzult pobjednik zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević”

Nogomet svoj status najpopularnijeg sporta na svijetu duguje jednostavnim pravilima i minimalnoj opremi. Sport je to koji se danas igra na profesionalnoj razini u više od dvjesto zemalja svijeta. Prema FIFA – inim podacima čak preko 250 milijuna ljudi nogomet igra profesionalno ili amaterski. Toliko je omiljen da ne prestaje ni u zimskom periodu, već se samo seli na parket. Tako zimska liga u Pitomači neprekidno traje već tridesetak godina.

– A od 2014. svake godine u 12 mjesecu pod pokroviteljstvom Spider grupe organizira turnir u čast Nikole Nemčevića, koji je prije svoje smrti bio predsjednik kluba NK Pitomača, istaknuo je Darko Tkalčec, tajnik NK Pitomača. I ove godine, organizatori zimske lige u Pitomači uspjeli su pronaći novčana sredstva, te su tako nagradili prve tri ekipe i to u kategoriji seniora i veterana, a ovim putem i mi im čestitamo.

U veteranskoj konkurenciji poredak:
1. Pekara i trgovine Dergez
2. Veterani Kloštra
3. Romantičari
4. Veterani Virovitica

Najbolji strijelac bio je Goran Jagić iz ekipe “Romantičari”, najboljim vratarem proglašen je Dario Pecikozić iz ekipe “Pekara i trgovine Dergez”, najbolji igrač bio je Dubravko Jakupec, također iz ekipe “Pekara i trgovine Dergez”.

U seniorskoj konkurenciji poredak:

1. Top Conzult
2. Gardenolo
3. Pekara i trgovina Dergez
4. Caffe bar Podroom Đurđevac

Najbolji strijelac bio je Kruno Jambrošić iz ekipe “Pekara i trgovina Dergez”, najboljim vratarem proglašen je Hrvoje Zdelar iz ekipe “Gradenolo”, a najboljim igračem turnira proglašen je Matija Majcenić iz ekipe “Top Conzalt”.

Pred njima je i još jedan turnir i to turnir ulica i mjesta Općine Pitomača koji će početi 13. i 14. siječnja 2018.godine. Izvlačenje turnira održat će se u srijedu 10. siječnja. U Caffe baru “Kod Ivice”. (www.icv.hr, rp)

[g-gallery gid=”438321″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content