Zaklada grada Virovitice nastavlja pomagati potrebitima

Na 9. sjednici Upravnog vijeća Zaklade grada Virovitice, koja je održana u četvrtak, 18. siječnja u Gradskoj upravi, donesena je Odluka kojom se jednom studentu s područja grada Virovitice, na njegov zahtjev, odobrava isplata jednokratne novčane pomoći za školovanje. Osim toga, Zaklada je donijela još jednu Odluku na temelju koje će se jednokratna novčana pomoć isplatiti i jednoj obitelji s područja grada zbog štete nastale uslijed elementarne nepogode (požara).

Tema sjednice bile su i daljnje aktivnosti te način financiranja rada Zaklade. Prema riječima predsjednice Upravnog vijeća Marije Bajan – Prokl, kao i prijašnjih godina, fizičkim i pravnim osobama uputit će se pozivi te će im se ponuditi pristupnica kojom postaju dobrotvori i članovi Zaklade.

Da podsjetimo, Zaklada je osnovana 2011. godine od strane Grada Virovitice, na inicijativu gradonačelnika Ivice Kirina, a po uzoru na Zakladu policijske solidarnosti koja je jedna od najuspješnijih koje djeluju na području Republike Hrvatske. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content