Ivan Barić i dalje predsjednik nogometnog kluba Rezovac

U društvenom domu u Rezovcu održana je redovna izborna skupština nogometnog kluba Rezovac. Uz igrače i simpatizere kluba na skupštini su bili virovitički dogradonačelnik Damir Marenić, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, tajnik sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, te predstavnici susjednih nogometnih klubova Sokola iz Milanovca, Svetog Đurađa i Podgorja.

Podnesena su opsežan izvješća o radu u prošloj godini, u kojoj je Rezovac prepoznat, kao klub koji u radu stavlja naglasak na mlađe uzraste. Pri tome se ne zapostavlja ni prva momčad, koja je treća u prvoj županijskoj ligi.

Razriješena je dosadašnja uprava i izabrana nova. Predsjednik kluba je ponovno Ivan Barić. Uz njega u izvršni odbor su izabrani: Branko Tomljanović, Zvonimir Đurasević, Vladimir Krašovec, Stjepan Sić, Milan Šegić, Tomislav Zidarić, Antun Radić, Rajko Rajković, Zdravko Lefler, Antonio Ilijašević, Dragan Kolaković i Zlatko Tošeski. U nadzorni odbor su izabrani Dražen Terihaj, Darko Topić i Ivan Slavić. Za tajnika je ponovno izabran Dragan Kolaković. (www.icv.hr, mš)

IMG 30391 Custom IMG 30301 Custom IMG 30101 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content