NK Miholjac iz Gornjeg Miholjvca nastavlja rad s novom Upravom kluba

blank

Nogometni klub Miholjac iz Gornjeg Miholjca održao je redovnu izbornu skupštinu koju je otvorio tajnik kluba Danijel Radočaj. Tijekom rada skupštine razriješena je stara Uprava NK Miholjac i izabrana nova Uprava kluba.

Tako da su na razdoblje od četiri godine izabrani: Renato Kolinger za predsjednika kluba, Danijel Radočaj za tajnika, Marina Gerenčir za blagajnicu, Ivan Mlinarić za člana Uprave i Dalibor Vilček za člana Uprave. U Nadzorni odbor kluba izabrani su: Željko Kolinger za predsjednika, Marko Klement za člana i Ivica Krstić za člana.

Prisutnim članovima skupštine (27 od 31) Nogometnog kluba Miholjac Gornji Miholjac novoizabrani predsjednik Renato Kolinger prezentirao je i iznio Plan i program rada kluba za 2018. godinu, kao i Financijski plan za 2018. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

– Ovaj program smo si stavili u zadaću izvršenja isključivo zbog dovođenja kluba pred gašenje i želje da krenemo naprijed. Previše toga lošeg se događa, a malo je onih koji su skloni ponuditi rješenja kako ostvariti napredak. Uvijek se sve svodi na isto, nema rada, nema reda, nema discipline i što je najvažnije, nema želje za napretkom, a to je ono što najviše boli. Svi zajedno možemo puno toga. Bit će teško, ali zajedno to možemo – rekao je novi predsjednik kluba Renato Kolinger.

– Koristim na kraju priliku da pozovem sve mlade koji žele igrati i trenirati nogomet, kao i zainteresirane trenere da nam se jave i da se pridruže ovom teškom pothvatu skupine entuzijasta, ali nadam se uspješnom za naš Nogometni klub Miholjac – dodao je Kolinger. (www.icv.hr, df)

Skup.NK8 Skup.NK7 Skup.NK6 Skup.NK5 Skup.NK4 Skup.NK2