NK Miholjac iz Gornjeg Miholjvca nastavlja rad s novom Upravom kluba

Nogometni klub Miholjac iz Gornjeg Miholjca održao je redovnu izbornu skupštinu koju je otvorio tajnik kluba Danijel Radočaj. Tijekom rada skupštine razriješena je stara Uprava NK Miholjac i izabrana nova Uprava kluba.

Tako da su na razdoblje od četiri godine izabrani: Renato Kolinger za predsjednika kluba, Danijel Radočaj za tajnika, Marina Gerenčir za blagajnicu, Ivan Mlinarić za člana Uprave i Dalibor Vilček za člana Uprave. U Nadzorni odbor kluba izabrani su: Željko Kolinger za predsjednika, Marko Klement za člana i Ivica Krstić za člana.

Prisutnim članovima skupštine (27 od 31) Nogometnog kluba Miholjac Gornji Miholjac novoizabrani predsjednik Renato Kolinger prezentirao je i iznio Plan i program rada kluba za 2018. godinu, kao i Financijski plan za 2018. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

– Ovaj program smo si stavili u zadaću izvršenja isključivo zbog dovođenja kluba pred gašenje i želje da krenemo naprijed. Previše toga lošeg se događa, a malo je onih koji su skloni ponuditi rješenja kako ostvariti napredak. Uvijek se sve svodi na isto, nema rada, nema reda, nema discipline i što je najvažnije, nema želje za napretkom, a to je ono što najviše boli. Svi zajedno možemo puno toga. Bit će teško, ali zajedno to možemo – rekao je novi predsjednik kluba Renato Kolinger.

– Koristim na kraju priliku da pozovem sve mlade koji žele igrati i trenirati nogomet, kao i zainteresirane trenere da nam se jave i da se pridruže ovom teškom pothvatu skupine entuzijasta, ali nadam se uspješnom za naš Nogometni klub Miholjac – dodao je Kolinger. (www.icv.hr, df)

Skup.NK8 Skup.NK7 Skup.NK6 Skup.NK5 Skup.NK4 Skup.NK2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content