NK Sokol iz Milanovca nabavio suvremene rekvizite za treninge

blank

U društvenom domu u Milanovcu održana je redovna izvještajna skupština nogometnog kluba Sokol koji je član druge županijske lige zapad. Uz igrače i simpatizere kluba na skupštini su bili virovitički dogradonačelnik Damir Marenić, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, tajnik sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, te predstavnici susjednih nogometnih klubova Rezovca, Svetog Đurađa i Podgorja.

Podnesena su izvješća o radu u prošloj godini, usvojen je plan rada za ovu godinu u kojoj klub obilježava četrdeset godina postojanja. U planu za ovu godinu je prijateljska utakmica s jednom prvoligaškom momčadi, a pred klubom je organizacija tradicionalnog dolaska FC Traunreuta iz Njemačke sredinom kolovoza, s kojim se već tri godine uspješno surađuje.

Došlo je do rekonstrukcije dijela klupske uprave. Od sada su u upravnom odboru: Miroslav Feketija, Želimir Bistrović, Igor Videc, Kamenko Rogović, Mario Lukačević, Nino Gabrovec, Mladen Klasić, Niko Miličević i Siniša Rajnović, dok nadzorni odbor čine Alen Vidak, Martin Vecko i Dragutin Česnik.

Dio ušteđenih sredstava utrošen je za kupovinu najnovije sportske opreme i rekvizita za treninge. Dogradonačelnik Damir Marenić pohvalio oslonac kluba na vlastiti igrački kadar, te rad s mlađim uzrasnim kategorijama, te racionalno financijsko poslovanje, kojim je omogućena kupovina rekvizita za treninge. Nakon skupštine prisutni su se prisjetili poginulih hrvatskih branitelja kod mjesnog spomenika. (www.icv.hr, mš)