Održan prvi sastanak sa 40 žena zaposlenih u okviru projekta “Pruži mi priliku”

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica održan je prvi sastanak sa ženama zaposlenim u okviru projekta “Pruži mi priliku”, a koji se provodi u sklopu programa “Zaželi”. Na sastanku je prisustvovalo 40 žena koje su zaposlene putem natječaja u suradnji s partnerskim ustanovama na projektu, a koje će kroz 24 mjeseca pružati pomoć osobama u nepovoljnom položaju i to na području grada Virovitice i 9 prigradskih naselja (Čemernica, Golo Brdo, Jasenaš, Korija, Milanovac, Podgorje, Rezovac, Rezovačke Krčevine i Sveti Đurađ).

Na početku sastanka sve prisutne pozdravila je ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac koja je novim zaposlenicama zaželjela puno uspjeha u njihovom radu te izrazila nadu da će posao koji su dobile olakšati život i njima samima ali i osobama koje će svakodnevno obilaziti.

IMG b08433701df059470542bd3d447225a5 V

Koordinatorica projekta Željka Francetić i voditeljica projekta Vesna Lazarus upoznale su nove zaposlenice s njihovim budućim radnim zadacima, konkretnim rasporedom i imenima osoba koje će svakodnevno obilaziti te dodijelile dio radne opreme. Ukupno kroz ovaj projekt zaposlene žene pružit će podršku i pomoć u kući za najmanje 160 osoba starije životne dobi.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content