Održana besplatna radionica „Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaj

Radionicu „Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja, održana je danas, 14. veljače u vijećnici Grada Virovitice.

Radionica je za prijavljene sudionike bila besplatna, a vodili su je djelatnici Centra za civilne inicijative. Cilj je bio educirati članove udruga s područja Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju jedinicama lokalne i regionalne samouprave, državnim tijelima, ali i privatnim zakladama, tvrtkama, bankama, veleposlanstvima u RH i slično. Tijekom radionice obuhvaćene su strukture standardnog projektnog prijedloga i strukture obrasca proračuna te se je na konkretnim primjerima sudionika radionice predstavili pojedini elementi zadane dokumentacije.

Radionica je organizirana u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva za 2018. godinu.

U ime Grada Virovitice sve nazočne pozdravio je Alen Bjelica, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice.

(www.virovitica.hr, mb)
[g-gallery gid=”442614″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content