“Pirueta kup 2018.” 16. i 17. lipnja, a “Pirueta kamp” od 18. do 28. lipnja u Virovitici

Virovitičko-podravska županija dala je Klubu ritmičke gimnastike Pirueta punu podršku za aktivnosti koje će se održavati u lipnju ove godine. Sukus je to razgovora virovitičko-podravskog župana Igor Androvića, predsjednike KRG Pirueta Olivere Pleše u čijoj pratnji je bila Elizaveta Nazarenkova, koja je bila dvostruka prvakinja Azije, osvajačica brončane medalje na Svjetskim igrama, trostruka prvakinja Rusije i Uzbekistana, višestruka osvajačica medalja na Svjetskim kupovima…

Naime, od 7. do 28. lipnja, na području Virovitičko-podravske županije doći će sportski gosti iz Murmanska (Škola olimpijske rezerve 13) uz Ljudmilu i Elizavetu Nazarenkovu. U tom periodu, 16. i 17. lipnja, u Virovitici će se, uz nastup natjecatelja iz desetak europskih zemalja, održavati Pirueta kup, a nakon toga, od 18. do 28. lipnja, Pirueta kamp koji će biti stacioniran u OŠ Ivana Brlić Mažuranić u Virovitici. U sklopu njega, mlade virovitičke ritmičarke, trenirat će i vježbati s vršnjakinjama i vrhunskim trenericama iz Murmanska. Osim toga, gosti iz Rusije upoznat će i turističke ljepote Virovitičko-podravske županije. Planiran je posjet Jankovcu ali i ostalim destinacijama.

Podršku ovom projektu dala je Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, kao i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content