Putujte na Plitvička jezera i u slatkovodni akvarij Aquatica s Niba Toursom

Jednodnevni izlet na Plitvička jezera uz obilazak slatkovodnog akvarija u Karlovcu.

Polazak iz Virovitice, Pitomače, Đurđevca i Koprivnice u dogovorenom terminu. Ugodna vožnja autobusom turističke klase uz usputno zaustavljanje do Karlovca.

Odlazak u slatkovodni akvarij Aquatica koji predstavlja floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest porječja četiriju karlovačkih rijeka. U 25 bazena Aquatike, u kojima je predstavljen cijeli tok krške rijeke, pliva pet tisuća jedinki od stotinu vrsta riba iz hrvatskih rijeka, od čega je 40-ak endemskih. Posjetitelji mogu ra­zgledati bogatstvo života u rijekama i jezerima a svakom se posjetitelju pruža jedinstven doživljaj podvodnog svijeta koji nam se tek naizgled čini dobro poznatim.

Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera-najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu iz razloga što je najvećim dijelom prekriven šumskom vegetacijom, manji dio travnjacima, a jezera zauzimaju tek nešto manje od 1% površine parka. Jezerski sustav čini 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poredanih jezera. Zbog geološke podloge i karakterističnih hidrogeoloških uvjeta, jezerski je sustav podijeljen na Gornja i Donja jezera.

Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga uz stručnog vodiča. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti

Planiran povratak prema Koprivnici, Đurđevcu, Pitomači i Virovitici je oko 17 sati.

Datum putovanja: 18.3.2018.

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz autobusom turističke klase,
turistički pratitelj/vodič na cijelom izletu,
ulaznice i razgled za akvarija Aquatica i NP Plitvička jezera,
osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje,
troškove organizacije i prodaje, PDV

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content